CDP ACCESS OFERA INCHIRIERI SI VANZARI DE PLATFORME AUTORIDICATOARE DE INALTA TEHNOLOGIE

CDP ACCESS OFERA INCHIRIERI SI VANZARI DE PLATFORME AUTORIDICATOARE DE INALTA TEHNOLOGIE

CDP ACCESS reprezinta prima firma care introduce platformele autoridicatoare sau nacelele pe piata romaneasca, mai exact la sfarsitul anului 2001. Pana in anul 2001 pe santierele din Romania nu existau pentru constructiile realizate la interior si exterior, decat traditionalele utilaje ce purtau denumirea de schele.

In cazul utilizarii schelelor este nevoie de un numar mai crescut de muncitori si de un timp mai mare pentru asamblare si dezasamblare.

Un mare impact a existat in momentul in care constructorii au observat ca o singura platforma autoridicatoare ce are un singur operator ofera o viteza de lucru cu mult superioara si un randament exact ca o schela pe care se afla in jur de zece muncitori. Specialistii au constatat ca utilizand o nacela se reduce in mod considerabil timpul de executie al diverselor lucrari.nacela

CDP ACCESS este o firma profesionista care se ocupa cu inchirieri si vanzari platforme autoridicatoare, intretinute si manuite in cel mai bun mod si dupa standarde europene. Firma noastra este reprezentata de o echipa cu mare experienta in acest domeniu, de competenta si seriozitate, satisfacand si pe cel mai exigent client.

Un lucru extrem de important pentru firma noastra il reprezinta satisfacerea tuturor nevoilor clientilor pentru o buna desfasurare a intregii activitati, aceasta reprezentand si un principal obiectiv care a dus la largirea gamei de astfel de utilaje.

Prin intermediul inchirierilor si vanzarilor de nacele sau platforme autoridicatoare, CDP ACCESS va ofera gama care va este necesara si in acelasi timp completa pentru construirea caselor, blocurilor, amenajarilor atat exterioare cat si interioare, renovarilor, constructiilor navale, proiectarilor, etc.

Asadar, prezenta nacelelor pe santiere este normala, existand zeci de astfel de utilaje care isi desfasoara activitatea in acelasi timp. Pionerii care au introdus acest concep si aceasta tehnologie sunt profesionistii firmei CDP ACCESS, o tehnologie considerata revolutionara pe piata romaneasca. Pentru mai multe informatii cu privire la aceasta firma profesionista sau pentru a inchiria si achizitiona platforme autoridicatoare, va rugam sa accesati pagina www.cdpaccess.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s