CARACTERISTICI MINI MACARALE

CARACTERISTICI MINI MACARALE

Mini macaralele sunt acele utilaje, care sunt caracterizate printr-un nou mod de a se ridica greutati, bineinteles in conditii de maxima siguranta. Ele reprezinta o combinatie intre capacitatea de incarcare senzationala de care dispun si capacitatea de mare manevrabilitate.

Sunt o solutie perfecta, putand fi utilizate pe santiere care au un spatiu restras si limitat, deoarece macaralele normale nu au acces in aceste locuri de munca. Exista si o gama de mini-macarale pe senile care o flexibilitate mare si au o capacitate crescuta de a fi utilizate atat in subteran cat si la lucrari pe cale ferata. Pot sa fie extrem de potrivite si pentru munca din interior datorita actionarii optionale pe care o detin si a inaltimii lor deosebit de mica.

Mini-macaralele au o utilizare vasta si anume: in proiecte de restaurare, in montarea placilor, instalarea panourilor, in manevrarea structurilor din sticla, lucrari de renovare a locuintelor, a constructiilor, operatiuni de ridicare ce sunt specializate si altele. Au o mare putere de a ridica obiectele grele si sunt destul de suple pentru a trece chiar si pragul unei usi ce este normala.

Acest tip de macarale, pe teren deschis dau niste rezultate extrem mari si sunt recunoscute la nivel mondial ca sunt produse indispensabile atat firmelor de constructii cat si firmelor care inchiriaza echipamente, dar si pentru multe altele. Aceste echipamente cu fiecare zi care trece isi gasesc utilizari diverse, indiferent de sectoarele economice in care sunt folosite si in acelasi timp, ele va vor depasi asteptarile dumneavoastra.

Mini macaraua alaturi de nacela reprezinta echipamente originale, care isi demonstreza in timp marea lor valoare si care puteti sa le incercati cu incredere pentru diverse activitati.

Acest articol v-a fost oferit de www.cdpaccess.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s